Cargando Eventos

« All Eventos

  • Este evento ha pasado.

Música. Concert «ARREL». Miquel Gil & Noèlia Llorens «Titana». MURAL SONOR ACPV. Sala La Llotja Elx

06/05/2022 @ 8:30 pm

Música

Concert «ARREL»

MIQUEL GIL & NOÈLIA LLORENS «TITANA»

Projecte MURAL SONOR d’ACPV

Cicle de Música «Ángel Alfosea»

Divendres 6 de maig de 2022 – 20.30 h

Sala Cultural La Llotja · Elx

MURAL SONOR
Aquest concert forma part de «MURAL SONOR», la gran antologia de la música en valencià un projecte d’Acció Cultural del País Valencià.

ARREL
L’element que ens vincula a la terra és el títol de l’àlbum dedicat a la música tradicional. Es tracta d’un viatge per les comarques a través de cants i poemes, cosit per dues veus incontestables: Miquel Gil i Noèlia Llorens, ‘Titana’. Representants de generacions diferents, els dos connecten amb la passió i el coneixement erudit del cançoner tradicional.
Gil ha adaptat músiques del repertori popular de cada comarca i ha realitzat noves composicions per a lletres originals, escrites a propòsit per aquest disc per més de vint noms de l’escena poètica en valencià.
Llorens du el pes de la interpretació, acompanyant-se en cada tema de cantaors, cantaores i instrumentistes fonamentals del nostre territori.
El disc compta amb els arranjaments d’un altre mestre: Eduard Navarro. Arrel és la radiografia de la nostra identitat com a poble, dels nostres orígens.

Preu: 5€

Venta de entradas: en Instanticket.es, en la taquilla del Gran Teatre y en la taquilla de La Llotja una hora antes del espectáculo.

Organizador

Elx Cultura
Teléfono:
96 665 81 45/46
Correo electrónico:
cultura@elx.es
Ver la web Organizador

Local

La Llotja Sala Cultural
Plaça de la Llotja. Barri d'Altabix
Elx, 03202
+ Google Map
Teléfono:
96 665 81 45/46