Cargando Eventos

« All Eventos

  • Este evento ha pasado.

DUATLON CTB Ciutat d’Elx

17 noviembre, 2019 @ 10:00 am

V DUATLON CROSS CTB Ciutat d’Elx – 2021
5a Edició

Domingo 21 de noviembre / Diumenge 21 de novembre de 2021 – 10h.

Passeig de l’Estació · Elx

El V Duatlón Cross CTB Ciutat d’Elx se celebra el domingo 21 de noviembre en Elx a partir de las 10.00 horas.

El recorrido, de 28 kilómetros en total, transcurrirá por puntos de interés del centro histórico y del Pantano de Elche. En concreto la prueba constará de 5 km de carrera a pie, 20 km en bicicleta y de nuevo 3 km de carrera a pie. Partirá desde el Passeig de l’Estació con una carrera a pie inicial de 5 kilómetros que discurrirá por la Avinguda de la Universitat d’Elx. Posteriormente, los corredores volverán al punto de partida para tomar las bicicletas de montaña y realizar los 20 kilómetros de ida y vuelta que separan el caso urbano del paraje del Ferriol, en el Pantano de Elche. Por último, regresarán a Candalix para dejar los velocípedos y finalizar con una carrera de 3 kilómetros que pasará por los lugares más emblemáticos del centro histórico.

El Duatlón Cross CTB Ciutat d’Elx, que en 2018 obtuvo el galardón a la mejor organización de duatlones y triatlones de la Comunidad Valenciana, es una iniciativa del Club Triatlón Baeza, la Diputación de Alicante y la Federación Valenciana de Triatlón, con la colaboración del Ajuntament d’Elx.

INSCRIPCIONES (hasta el 17/11/2021 a las 23:59 h).

El V Duatlón Cross CTB Ciutat d’Elx se celebra el domingo 21 de noviembre en Elx a partir de las 10.00 horas.

El recorregut, de 28 quilòmetres en total, transcorrerà per punts d’interés del centre històric i del Pantà d’Elx. En concret la prova constarà de 5 km de carrera a peu, 20 km amb bicicleta i de nou 3 km de carrera a peu. Partirà des del Passeig de l’Estació amb una carrera a peu inicial de 5 quilòmetres que discorrerà per l’Avinguda de la Universitat d’Elx. Posteriorment, els corredors tornaran al punt de partida per a prendre les bicicletes de muntanya i realitzar els 20 quilòmetres d’anada i volta que separen el cas urbà del paratge del Ferriol, en el Pantà d’Elx. Finalment, tornaran a Candalix per a deixar els velocípedes i finalitzar amb una carrera de 3 quilòmetres que passarà pels llocs més emblemàtics del centre històric.

El Duatló Cross CTB Ciutat d’Elx, que en 2018 va obtindre el guardó a la millor organització de duatlons i triatlons de la Comunitat Valenciana, és una iniciativa del Club Triatló Baeza, la Diputació d’Alacant i la Federació Valenciana de Triatló, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx.

INSCRIPCIONS (fins al 17/11/2021 a les 23:59 h).

Detalles

Fecha:
17 noviembre, 2019
Hora:
10:00 am
Categoría del Evento:
Etiquetas del Evento:
, , , , , , , , , , , ,
https://www.triatlocv.org

Organizador

Regidoria d’Esports – Concejalía de Deportes
Teléfono:
966 658 122
Correo electrónico:
deportes@elx.es
Ver la web Organizador

Local

Passeig de l’Estació (Junto al Parque Municipal)
Passeig de l'Estació
Elx - Elche, Alicante 03202 España
+ Google Map