Centre de Congressos

RSS Bookmark Enviar a un amigo/a Cuaderno de Viaje
Compartir
scroll left
  • Centro de Congresos
  • Centro de Congresos
  • Centro de Congresos
  • Centro de Congresos
scroll right

CENTRE DE CONGRESSOS CIUTAT D'ELX

En ple cor del casc urbà, el Centre de Congressos Ciutat d'Elx gaudeix d'una ubicació privilegiada, a escassos 300 metres de l'Ajuntament, en una zona enjardinada, amb pàrquing subterrani de 436 places i envoltat de la millor oferta hotelera.

La seua moderna construcció disposa de la més avançada tecnologia per a acollir congressos i convencions, amb nombrosos espais adaptables a tot tipus de necessitats.

Auditori i sala d'exposicions

L'auditori, amb capacitat per a 428 persones, de pràctic disseny i excel·lent acústica, compta amb equipament audiovisual complet, megafonia i pantalla. Disposa de còmodes butaques amb taula de treball.

La sala d'exposicions, en la planta inferior, és un ampli espai de 500 metres quadrats adaptable per a banquets, recepcions i exposicions, entre altres esdeveniments. Totalment vidrada, amb vistes al grat entorn exterior, ofereix un immillorable ambient per al visitant.

Multiusos i conferències

Les sales multiusos, en la segona planta, són dos espais bessons que permeten la mobilitat de les seues parets i s'adapten a la necessitat del moment. Disposen d'equipament audiovisual complet, pantalla i megafonia. La capacitat individual d'aquestes sales és de 125 persones en recepció, 50 en classe i 98 en teatre; unides, fa més del doble.

També en la planta superior, la sala de conferències disposa de 154 butaques amb taules de treball i equipament audiovisual complet, amb megafonia i pantalla, la qual cosa la converteix en el lloc idoni per a la celebració de conferències, classes i reunions de treball.

Serveis complementaris

Com a serveis complementaris, el Centre de Congressos compta amb oficines executives, sales de premsa, sala VIP, traducció simultània, WIFI i personal tècnic i de seguretat.

El Centre de Congressos Ciutat d'Elx ha acollit nombrosos esdeveniments i reunions empresarials, entre ells els de grans organitzacions com ara el BBVA, La Caixa, Reebok, Gioseppo, societats mèdiques, Greenkepers, els premis ALCE a la creativitat publicitària, congressos universitaris i molts més.Situat en ple cor del casc urbà d'Elx, el Centre de Congressos gaudeix d'una ubicació privilegiada, a escassos 300 metres de l'Ajuntament, en una zona enjardinada, amb pàrquing subterrani de 436 places i molt pròxim a l'oferta hotelera.

Telèfon: 966 658 140

Adreça: Filet de Fora, 1 

E-mail: congresos@visitelche.com