Turisme de negocis

RSS Bookmark Enviar a un amigo/a Cuaderno de Viaje
Compartir

L'enorme impuls de la iniciativa empresarial s'uneix a Elx,ciutat cosmopolita de 230.000 habitants i gran tradició industrial, a la infraestructura pública més avançada de la província, dotada amb els més nous serveis.

En el seu centre històric així com en el proper Elx Parc Empresarial, la ciutat és un lloc idoni per a l'activitat comercial i la celebració de congressos, esdeveniments i reunions.

Les comunicacions són excel·lents: carreteres N-332 i N-340 i autovia del Mediterrani; xarxa ferroviària i aeroport internacional Alacant-Elx, a nou quilòmetres del nucli urbà.

Centre de Congressos

Elx compta amb un modern Centre de Congressos dotat amb la tecnologia més avançada, auditori, sala d'exposicions, sales multiusos i sala de conferències, que cobreix totes les necessitats d'empreses i organitzacions. Elx Convention Bureau és la fundació gestora de la ciutat com a destinació de congressos, convencions i viatges d'incentiu.

Una sòlida planta hotelera i una abundant i variada oferta gastronòmica (inclòs un restaurant amb una estrella Michelin) complementen les propostes derivades del seu patrimoni monumental i natural, en el qual destaquen nou quilòmetres de platges pràcticament verges.

Tot açò enmig d'un fascinant palmerar, declarat per la Unesco Patrimoni de la Humanitat.