Turisme Idiomàtic

Bookmark Enviar a un amigo/a Cuaderno de Viaje
Compartir

Situada al cor de l’arc mediterrani en el sud de la Comunitat Valenciana, amb un clima suau i més de 300 dies de sol a l’any, Elx és una ciutat amb més de 2000 anys d’història que compta amb dos PATRIMONIS de la HUMANITAT, 9 kilòmetres de platges en excel·lent estat de conservació i un patrimoni natural y cultural de primera magnitud.

Hi ha en la ciutat una important oferta educativa superior al voltant de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, la Universitat CEU Cardenal Herrera i el Centre Associat de la Universitat Nacional d’Educació a Distància que amb les escoles privades oferixen una àmplia i variada programació de cursos i seminaris durant tot l’any.

La ciutat compta amb un alt nivell d’equipaments urbans de caràcter administratiu, educatiu i sanitari, a més de modernes instal·lacions esportives i culturals. Una ciutat oberta i activa on destaca l’hospitalitat dels il·licitans.

Una àmplia xarxa de carreteres, la proximitat al port d’Alacant i l’Aeroport Internacional Alacant-Elx que ens connecta amb les capitals europees principals, garantixen l’excel·lent comunicació de la ciutat.