Rio Safari

RSS Bookmark Enviar a un amigo/a Cuaderno de Viaje
Compartir
scroll left
  • Piscina público
  • C:\fakepath\Rio safari elche (3).jpg
  • C:\fakepath\Rio safari elche (4).jpg
  • C:\fakepath\Rio safari elche (2).jpg
  • C:\fakepath\Rio safari elche (1).jpg
scroll right

 Semblava que el centenari hort de palmeres, conformat per uns quatre mil exemplars i conegut com dels Lleons (en referència a les dues escultures de l'entrada), tenia la seua destinació prefixada.

Aquest va ser l'escenari triat per a establir, l'any 1983, el Rio Safari Elx, en la carretera (CV 865) que uneix Elx, a nou quilòmetres i Santa Pola, a quatre. 

Un centenar d'espècies

Especialitzat en la cria i cura d'animals exòtics, ací podem trobar lleons marins, antílops, estruços, bisons, boes, zebres, camaleons, cacatues, ximpanzés, corbs, llames, jaguars, dromedaris, hipopòtams, girafes i moltes altres espècies, fins a aconseguir quasi el centenar, amb prop de 800 exemplars.

Per a gaudir de tan singular companyia es duu a terme un passeig amb tren per les instal·lacions; també hi ha diferents xous amb lleons marins (amb possibilitat de banyar-se en la seua companyia) i guacamais.

Rio Safari Elx, a través de la seua fundació, desenvolupa teràpies assistides amb lleons marins, dirigides a persones discapacitades.

 

Paelles i cocodrils

Entre els seus espais destaquen la cova dels rèptils (on es recreen els hàbitats de rèptils i amfibis), l'aviari, la granja de cocodrils, l'illa dels ximpanzés (més de mil metres quadrats a cel obert, amb lianes, roques i hamaques) i la granja educativa, amb tallers de pintura, elaboració de pa i reciclat de paper. Els més xicotets poden familiaritzar-se amb cabretes i lèmurs, així com fer una passejada en poni o dromedari.

En el seu restaurant és possible degustar un típic arròs a la llenya; els qui preferisquen portar el seu menjar, disposen d'una zona de pic-nic. Hi ha també una cafeteria.

El recinte ofereix, a més, llits elàstics, circuit de karts i, a l'estiu, piscina amb tobogan.

Horari
Hivern: de 10.00 a 18.00.
Estiu: de 10.00 a 20.00.

Tarifes
Adults: 22'5 €.
Xiquets de 3 a 12 anys: 17 € (es demana document acreditatiu).
Preus especials grups (20 persones, amb reserva prèvia): 14 € adults, 12 xiquets.

Aquests preus inclouen: recorregut guiat amb tren, visita a la cova dels rèptils, aviari, granja de cocodrils, granja educativa, exhibicions d'animals i, a l'estiu, piscina.

Telèfon: 966 63 82 88

www.riosafari.com

 Més fotos del Rio Safari