Oci i diversió

RSS Bookmark Enviar a un amigo/a Cuaderno de Viaje
Compartir
scroll left
  • Avanza 4
  • Avanza 5
  • Avanza 2
  • Arenales del sol, Elche
  • Bicicletas turísticas Llobi
  • Bodegas Faelo
scroll right

Imagina un cel blau...i un verd intens... així és el nostre palmerar quan t'hi perds. Jardins inventats  per a gaudir d'un merescut descans com l'Hort del Cura o el Parc Municipal o experiències  intenses com, per exemple,  visitar l'Hort Sant Plácido i Museu del Palmerar, on podràs grimpar al cim de les nostres palmeres o trenar la palma blanca, t'atreveixes?

Tenim un gran Misteri...que se celebra a l'agost, però si véns en altres dates, t'ho expliquem en el nostre Museu de la Festa, t'emocionaràs i voldràs tornar per a conèixer-lo, sentir-lo i viure-lo.

Si t'agrada saber on estàs, si vols saber més sobre nosaltres, sobre la nostra història i els nostres costums, t'hem preparat una xarxa de museus que t'ajudaren a conèixer-nos millor.

Prova els nostres aperitius, les nostres tapes, els plats que ens caracteritzen com els nostres arrossos o el nostre "putxero" amb pilotes... i no et vages sense provar els nostres dolços: el pastís d'Elx, les almonjábenas, els dàtils...rega'l tot amb els nostres licors i el vi de la nostra zona...t'assegure que no ens oblidaràs...

Cerca i troba...pots, visitar un celler, o una Almàssara o per què no, una fàbrica de calçat... deixa't sorprendre.

En el Parc Natural del Profund, pots fer rutes amb carro, passejos amb globus, birdwatching (observació d'aus), senderes guiades a peu i en bicicleta, degustació de gastronomia tradicional i pesca esportiva.

Al nostre Oasi Mediterrani, trobaràs platges tranquil·les, on el sol brilla quasi tot l'any...Vine i emporta't un trosset...però també per als més atrevits, una gran proposta d'activitats esportives, kitesurf, windsurf...

I per què no, Elx des del cel? Parapent, paragliding, vols biplaça...

I hi ha molt més...et convidem, vine a conèixer-lo...

Cercador

Nombre

Buscar contenidos cuyos criterios de selección son:

park